Преди време на практика всяко обновяване за операционната система Windows 10 се

...
Преди време на практика всяко обновяване за операционната система Windows 10 се
Коментари Харесай

Новост: Windows автоматично ще деинсталира проблемните обновявания

Преди време на процедура всяко възобновяване за операционната система Windows 10 се съпровождаше с многочислени публикации в медиите, описващи следващия срив или бъг. Към сегашен ден кумулативните обновявания са доста по-стабилни, само че това не значи, че няма никакви проблеми. Windows 10 е прекомерно комплициран софтуерен артикул, работещ върху стотици хиляди разнообразни компютърни конфигурации и да се планува всичко е на процедура невероятно. За да понижи следствията от проблематичните ъпдейти  Microsoft показа нова система за автоматизирано унищожаване на проблематичните ъпдейти .

Ако след инсталирането на следващия ъпдейт зародят проблеми със стартирането на компютъра и автоматизираното възобновяване не е помогнало,  Windows 10 автоматизирано ще отстрани конфигурираните ъпдейти , с цел да може работоспособността на компютърната система да се възвърне. В този случай потребителят ще види особено съобщение след влизане в системата.



Windows 10 освен ще деинсталира проблематичното възобновяване, само че и ще го блокира и по този метод ще предотврати неговото наново инсталиране в границите на 30 дни. В рамките на този интервал от време разработчиците на софтуерния колос би трябвало да решат всички проблеми и да показват нова версия на ъпдейта.

Напълно е допустимо с новата система, която Microsoft напълно тихо анонсира, процесът на възобновяване на операционната система Windows да стане по-безболезнен и към този момент да не провокира суматоха измежду потребителите.

 

kaldata.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР